Marintekniker till Norrtälje -Utgången

Dela annonsen:

Gräddö Marina är ett fullservicevarv för fritidsbåtar. Varvet grundades 11 april 1924 och är beläget där Norrtäljeviken möter Ålands hav, ca 2,5 mil öster om Norrtälje. Vi har vinterplatser för motorbåtar och även ca 90 bryggplatser.

Vi arbetar med kunden i fokus. Vår vision är att vara det självklara valet som levererar högsta kvalité på alla jobb vi utför. Vi jobbar hårt för att hålla väntetiden så kort som möjligt.

Vill du arbeta i ett positivt team med kunden i fokus? Delar du vår vision att vara det självklara valet som levererar högsta kvalité på jobb?
Om du känner igen dig i beskrivningen kan vi erbjuda dig tjänsten som marintekniker/mekaniker i Norrtälje på Gräddö Marina.

Till tjänsten som maskintekniker i Norrtälje söker vi dig som har ett stort intresse för båtar med erfarenhet av varvs-/verkstadsarbeten. Vi ser gärna att du är självgående och trivs med varierande arbeten.

Vi söker en person som:

  • Har en bred marin kompetens som marintekniker eller motsvarande
  • Har datorvana från diagnostisering av motorfel
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av någon av motorerna Suzuki, Mercury eller Volvo Penta
  • Har truckkort och/eller erfarenhet av hjullastare

Är du intresserad på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan så berättar vi mer.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I rekryteringsprocessen till tjänsten maskintekniker blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Urval och intervjuer sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som marintekniker!

Region

Norrtälje i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Kontaktperson

Joakim Sköldhammar
 Skicka mail

Om Gräddö Marina

Gräddö Marina är ett fullservicevarv för fritidsbåtar. Varvet grundades 11 april 1924 och är beläget där Norrtäljeviken möter Ålands hav, ca 2,5 mil öster om Norrtälje. Vi har vinterplatser för motorbåtar och även ca 90 bryggplatser. Vi arbetar med kunden i fokus. Vår vision är att vara det självklara valet som levererar högsta kvalité på alla jobb vi utför. Vi jobbar hårt för att hålla väntetiden så kort som möjligt.

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.