Turbintekniker via Marinkraft

Turbintekniker är proffsen när det handlar om turbiner. Deras huvudsakliga arbetsuppgifter är att inspektera och upprätthålla vindkraftsturbinerna, så att vindkraftsverken kan fortsätta förse oss med energi. En turbintekniker spenderar mycket av sin tid ovanför marken och ser till att de elektroniska, mekaniska och hydrauliska komponenterna fungerar felfritt, och om inte så byts de fallerande komponenterna ut.

Yrkeskategorin turbintekniker är framför allt efterfrågad där kunskap på en högre nivå är önskvärd och behövs. Liksom många andra branscher så står också turbinteknikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren, men yrkeskategorin är generellt en efterfrågad yrkesgrupp - framförallt nu när Sverige har ambitionen att producera 100% förnybar energi till år 2040.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av turbintekniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av turbintekniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra turbintekniker så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella turbintekniker med erfarenhet av att arbeta i en marin miljö.

  • Ha kunskap och erfarenhet om hantering av vindkraftsverk, och framförallt vindkraftverkens turbiner, såväl på land som till havs
    och/eller ha kunskap och erfarenhet av de tekniska behoven i den involverade vindkraftstekniken
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

TURBINTEKNIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder turbintekniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som turbintekniker hos våra kunder så har du alltså goda möjligheter att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA TURBINTEKNIKER MED RÄTT KOMPETENS OCH AUKTORISATION FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra turbintekniker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en turbintekniker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en turbintekniker!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!