Bli rekryterad via Marinkraft

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster.Vi har år av erfarenhet inom den marina yrkesvärlden och vi förstår den både i sin helhet och i de små detaljerna.

Om du är i behov av rekrytering så tveka inte att kontakta oss – vi kan hjälpa dig vidare i din karriär eller till jobb.

Sedan 2014 har vi väglett både företag och arbetare att lyckas med sina förvärv på bästa sätt – och vi kan hjälpa dig om du ger oss möjligheten!

Bli rekryterad via Marinkraft!

Sjöfartsnäringen i Sverige finns inom ett antal olika arbetsområden. Vi har rekryterare som är specialiserade inom driftspersonal ombord för de flesta olika fartområden och fartygstyper men även för landbaserad rederipersonal, marina säljare och chefsbefattningar. Därmed är vårt ständigt växande nätverk av maritima proffs unikt för branschen!

Vi delar passionen för havet med våra kunder och kandidater. Vår insikt i förekommande roller ombord och de utmaningar som ställs i olika typer av sjöfartsrelaterade tjänster gör att vi får en träffsäker rekryteringsprocess.

Vi förstår kandidater som företagens utmaningar och behov. Det gör det lättare för oss att hjälpa dem att finna varandra på den marina arbetsmarknaden.

Och precis som vi har hjälpt flera hundratals företag och individer, så kan vi även hjälpa dig bli rekryterad.

Påbörja med oss

Börja med oss NamnTelMail

*” anger obligatoriska fält


Subtitle

Kontakta oss

Description