Motormekaniker/båtmekaniker – UTgången

Dela annonsen:


BjörnhammarVarvet AB
 är ett fullservicevarv för fritidsbåtar som grundades 1937. Vi finns mellan Åkersberga och Vaxholm, ca 3 mil norr om Stockholm. Vi har ca. 375 st vinterplatser samt 175 bryggplatser. Lyftkapaciteten är ca. 12 ton med egna vagnar. Vi utför plastarbeten/reparationer åt alla försäkringsbolag. Nyförsäljning av Volvo Penta & Yamaha när det gäller inombordare, utombordare & Vattenskoter. Auktoriserad Volvo Penta, Yamaha & Evinrude verkstad sedan lång tid tillbaka. Komplett motorverkstad samt drevverkstad.

Är du en serviceorienterad och problemlösande motormekaniker/båtmekaniker?

För att kunna bemöta ett ökat tryck på varvet behöver vi komplettera styrkan med en till motormekaniker/båtmekaniker!

Vi söker dig till Björnhammarvarvet som brinner för båtar och tycker det är spännande med ny teknik. Som motormekaniker/båtmekaniker har du ett stort tekniskt intresse. Du sätter en stolthet i att vara duktig på det du gör och trivs med nya utmaningar.

Björnhammarvarvet är i en expansionsfas och erbjuder en rolig och utmanande arbetsplats. Här har du fina möjligheter att utveckla dig med några av marknadens starkaste varumärken i ryggen. Vidareutbildningar sker löpande för att hålla jämna steg med en spännande bransch i ständig utveckling.

Som båtmekaniker/motormekaniker arbetar du med felsökning, service och konservering av båtmotorer.

Arbetsuppgifter

 • Service, reparationer, konservering, och felsökning m.m.
 • El-/ elektronikjobb

Kvalifikationer

 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Arbetserfarenhet som mekaniker
 • Goda datakunskaper
 • Båtintresse
 • Körkort B

Meriterande

 • Stort mekaniskt intresse
 • Stort teknikintresse
 • Erfarenhet av avancerad felsökning Yamaha och/eller Volvo motorer
 • Erfarenhet av arbete med utombordare
 • Innehar gediget teknikintresseKunskap och kompetens inom marin-el
 • Kunskap och kompetens inom svetsning

Personlighet

Till tjänsten som motormekaniker/båtmekaniker söker vi dig som är serviceorienterad, är en problemlösare och villig att lära. Vidare är du social, noggrann samt gillar att ha ordning och reda runt dig. Du bör kunna arbeta självständigt och effektivt och samtidigt vara en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Låter detta intressant för dig?

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sök tjänsten som genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Vaxholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Lön / Förmåner

Björnhammarvarvet är mån om hälsan och erbjuder
friskvårdsbidrag
hälsovård.

Kontaktperson

Maria Perkkio

Om Björnhammarvarvet AB

BjörnhammarVarvet AB är ett fullservicevarv för fritidsbåtar som grundades 1937. Vi finns mellan Åkersberga och Vaxholm, ca 3 mil norr om Stockholm. Vi har ca. 375 st vinterplatser samt 175 bryggplatser. Lyftkapaciteten är ca. 12 ton med egna vagnar. Vi utför plastarbeten/reparationer åt alla försäkringsbolag. Nyförsäljning av Volvo Penta & Yamaha när det gäller inombordare, utombordare & Vattenskoter. Auktoriserad Volvo Penta, Yamaha & Evinrude verkstad sedan lång tid tillbaka. Komplett motorverkstad samt drevverkstad.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.